„Трето Колело“ е бранд, който се фокусира върху разпространяването и запазването на българската култура, като създава продукти, вдъхновени от нея.

about-us-photo

Кои сме ние?

Зад идеята стоим трима приятели – една двойка (Гери и Цецо) и „третото колело“ (Вальо). И тримата сме от гр. Шумен и се познаваме от повече от 6 години.

Въпреки различните посоки, по които всеки от нас беше поел, любовта към българската култура е „нещото“, което ни събра отново заедно.

Нашата цел

Стараем се да представим изкуство от миналото по съвременен начин, за да предизвикаме любопитство у нашата аудитория— да запознаем по-младите и да припомним на по-възрастните.

Също така, се фокусираме върху естествените материи и по-природосъобразните и устойчиви опции, както за самите продукти, така и за опаковките им.

„Дано този модерен прочит на българската култура, накара повече млади хора да ѝ обърнат внимание.“

Какво ни отличава?

Целим да се отличаваме с цялостната ни концепция и дизайни – от опаковките и качеството на продуктите, до позиционирането ни в социалните мрежи и общосността, която създаваме.

Стараем се да сме максимално прозрачни, като винаги взимаме под внимание мнението на аудиторията ни, допитваме се до тях за обратна връзка и споделяме процеса си на работа.

Великденска ваканция

Нашият екип ще бъде във Великденска ваканция в периода от 30 април до 12 май.

Всички поръчки, направени след 29.04.2024г., ще бъдат изпратени след 12.05.2024г. 🐰

За да предоставим възможно най-добро обслужване и да изпълним вашите заявки, използваме „бисквитки“ (cookies).